‘To’ autocomplete not working


Home Forums Front End PM PRO ‘To’ autocomplete not working

This topic is: Resolved
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #40269
    kevin.nosbisch
    Participant

    The ‘To’ autocomplete no longer works on my site if I have the “Group Message” plugin you created for me. I’ve attached the plugin. When I disable this plugin, the autocomplete works just fine.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #40273
    shamim
    Keymaster

    Is it stopped working after latest update?
    There is group message feature added in this plugin, does that works for you?

    As this is a custom plugin, Can you email me so that i can support better?

    #40485
    kevin.nosbisch
    Participant

    Hi Shamim,
    I emailed you at contact-form@shamimsplugins.com but haven’t heard back from you yet.

    #40541
    shamim
    Keymaster

    I sent your modified custom plugin in your email, Did you received that?
    You can reply to that email if require.

    #40562
    kevin.nosbisch
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #40591
    shamim
    Keymaster

    I sent again to your both emails, Please let me know if you received.

    #40599
    kevin.nosbisch
    Participant
    This reply has been marked as private.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You need to purchase ‘Front End PM PRO’ to create topic in this support forum.

If you already purchased ‘Front End PM PRO’ please LOGIN.