To not getting populated in Contact button


Home Forums Front End PM PRO To not getting populated in Contact button

This topic is: Resolved
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #8796
    Malavika
    Participant

    Hi,

    I have added a Contact button on single product page but on clicking the button the ‘To’ field is not getting populate. I know it was working until the last update. I am not sure what went wrong. I have a similar button on the shop page which does populate the ‘To’ filed.

    Thanks

    #8799
    Malavika
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #8806
    shamim
    Keymaster

    try removing to=”{current-author}” part and let me know if that works.

    #8810
    Malavika
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #8829
    shamim
    Keymaster

    Then your first code should should work. Please change your code to what you used before ( with to=”{current-author}” )
    Can you please create an account for me so that i can see?

    #8832
    Malavika
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #8836
    shamim
    Keymaster

    Please check now.

    #8839
    Malavika
    Participant

    Yes, it is working. I did the same thing, removed to=”{current-author}” but it did not work. Is there anything else that you did?

    Thanks so much

    #8857
    shamim
    Keymaster

    No. May be you had removed from wrong place.
    I also changed some code which is not related to this. In your code you are showing only your vendors in directory, but your code was wrong, i just corrected that.

    #8860
    Malavika
    Participant

    Appreciate you looking into this. Thank you.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You need to purchase ‘Front End PM PRO’ to create topic in this support forum.

If you already purchased ‘Front End PM PRO’ please LOGIN.