Repies not being forwarded from the piping mailbox


Home Forums Front End PM PRO Repies not being forwarded from the piping mailbox

This topic is: Resolved
Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)
  • Author
    Posts
  • #20048
    Andrew Perryman
    Participant

    Shamim,

    Update… The odd un-forwarded user has now received forwarded mails successfully on their home network so I can only assume he has decided to reply to emails via a browser session or infant stopped using an otherwise PC. The other possibility is that his windows main platform has received adequate updates to be current and naturally eliminated the problem as an update fix.

    Who knows but I will keep a close eye on his message activity..

    I’ll mark this thread a s resolved.

    Andrew

    #20984
    Kelly Wallace Horne
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #20996
    Andrew Perryman
    Participant

    Hi Kelly,

    Was this a reply or question for Shamim or me as I can see what you have asked if it was for me it as you have marked it private and it has been screened from all except Shamim?

    Andrew

    #20999
    Kelly Wallace Horne
    Participant

    Hi Andrew,

    Sorry, it’s a question for Shamim.

    Thank you.

    #21008
    shamim
    Keymaster

    Hi Kelly,
    If you still have the problem please create a new topic as this topic is resolved and your question may lost without solving.

    By this time you can recheck if you followed https://www.shamimsplugins.com/docs/front-end-pm-pro/getting-started-2/email-piping/ step by step correctly.

Viewing 5 posts - 31 through 35 (of 35 total)

You need to purchase ‘Front End PM PRO’ to create topic in this support forum.

If you already purchased ‘Front End PM PRO’ please LOGIN.